Darky TeaBlogja
"..A tea főzete a legédesebb harmat a mennyországból.."

Ide járom a javaslatokat, ötleteket hogy miről írjak még, mit látnátok szívesen az oldalon! Nekem is sok-sok ötletem van, hogy mivel fogom még színesíteni az oldalt, de szívesen veszek bármilyen tippet másoktól is, hogy miről olvasnátok még, mi érdekel titeket a teákkal, teázással kapcsolatban.

 

Minden észrevételt szívesen fogadok, és ha megvalósítható, igyekszem az oldalt bővíteni, amint időm engedi.:)

 

 

***

Vendégkönyv

Kép újratöltsée
  • 2012-01-23 20:16:35
    Kedves Fater! Köszönöm szépen, nagyon jó az ötlet, azt hiszem meg is valósítom. :) Üdv.: Darky
  • 2012-01-13 15:41:24
    Helló Darky! Szerintem csinálhatnál egy olyan szavazást ahol kiderülne, hogy ki milyen formában issza a különböző teákat. Erre gondoltam, lenne 5 kategória: -1. Natúr (pl: fekete tea, zöld tea) -2. Gyümölccsel ízesített (pl: áfonyás fekete tea, vagy málnás zöld tea) - 3. Virággal illatosított (pl: jázminos fehér tea, vagy lótuszvirágos zöld tea) - 4. Fűszerekkel ízesített (pl: vaníliás zöld tea, vagy szegfűszeges rooibos tea) - 5. Vegyesen ízesített (pl: fahéjas-epres-lótuszvirágos rooibos tea, vagy karamellás-banános-narancsvirágos-vaníliás fekete tea) Tudom, kicsit szélsőségesek a példák, de szerintem érted a lényegét. Amúgy lényege az lenne ennek a kis statisztikai felmérésnek, hogy megtudjuk hogy az emberek egy adott teát natúran vagy ízesítve szeretik. Ha van kedved hozzá és érdekel, akkor meg csinálhatod.
  • 2011-12-07 05:45:04
    Kedves Dániel! Köszönöm szépen a lehetőséget. Üdvözlettel: Darky
  • Henger Dániel (info@shirinda.hu)
    2011-11-26 16:48:58
    Kedves Darky! Henger Dániel vagyok a Shirinda Tea igazgatója. Olvasgattam a blogodat és nagyon tetszik. Ha gondolod és nem bántalak meg vele, én felajánlok szívesen néhány főzet teát kóstolásra ajándékba. A fenti email címen tudunk egyeztetni ha érdekel. Köszönettel Henger Dániel Shirinda Kft.
  • 2011-10-24 05:09:16
    Továbbra is várom az ötleteket hogy mivel lehetne még színesíteni az oldalt, melyik tea elemzését olvasnátok szívesen, miről írjak még. Nekem is vannak ötleteim de kíváncsi lennék másokéra is.
  • 2011-01-31 14:31:04
    Kész is a szavazás. Kíváncsian várom az eredményeket.
  • 2011-01-28 16:23:38
    Köszi szépen Darky! :) Amúgy szerintem nem kell kimondottan az összes tea márkát felsorolni. Elég lenne, mondjuk kb. 20.
  • 2011-01-28 11:57:51
    Kedves Fater! Én is gondolkoztam már hasonló szavazásom, de mivel elég sok márka van forgalomban Magyarországon, jó hosszú listából kell majd választania a szavazóknak, ami ennek az egyszerű oldalnak a szerkesztőjével nem megoldható. Viszont kívülről be tudok illeszteni szavazásos modult, úgyhogy a a közeljövőben szeretnék is egy ilyen kis közvélemény kutatást csinálni. Kiderülhetne hogy az emberek csak a manapság bejáratott márkákat veszik-e, amelyek mindenhol kaphatóak, vagy a kisebb, de szintén finom márkák is népszerűek. Köszönöm a tippet, már gyűjtöm is a teamárkákat hozzá, és hamarosan jelentkezem a szavazással! :) Darky
  • 2011-01-27 18:28:24
    Volt egyszer egy szavazás ezen az oldalon, hogy ki milyen fajta teát iszik a leggyakrabban. Szerintem lehetne még egy ilyen szavazás, hogy kinek melyik a kedvenc tea márkája. (én tuti, hogy a jó öreg Lord Nelson-ra szavaznék, na meg még 1-2 valamire :D). Igen kíváncsi lennék az eredményre.

 

Hírek

  • Darkyteablog a twitteren!
    2012-04-04 11:03:26

    Rövid teaelemzések, új teák, hangulatképek, teabemutatók. https://twitter.com/#darkyteablog

  • Hosszú kihagyás után, újra friss!
    2012-04-04 11:01:43

    Végre rendeződött a gépemet illető káosz, így frissítettem a teáimat. :) Folyamatosan fogom feltölteni az elemzéseket, mert sok megvan írva, csak nem tudtam feltenni. Az oldalt is átalakítom picit, több lesz az írás, és a kép, többfajta modult tervezek még, szóval lesznek dolgok. Addig is 4 új teát hoztam és folyamatban a kért elemzések is.

Szavazás

Mivel ízesíted a teádat?
Édesítőszerrel.
Édesítőszerrel és citrommal.
Cukorral és mézzel.
Citrommal.
Citrommal cukorral és mézzel.
Citrommal és cukorral.
Cukorral.
Semmivel. Ízesítés nélkül iszom.
Citrommal és mézzel.
Mézzel.
Kandiscukorral.
Fűszerekkel.
Tejjel.
Tejjel-cukorral.
Minden fajta teát másképpen iszok.
Amihez épp kedvem van.
Asztali nézet